Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beatrice Silvia Șișman și Gabriela Rugea Doi cunoscuți procurori din Constanța, ieșiți la pensie, cer să revină în sistem (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2023 16:18 6407 Marime text
Magistratul Beatrice Silvia Șișman, fost procuror general adjunct al Dobrogei, înainte de pensionare
  • În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul cu numele magistraților care s-au înscris la această sesiune de reîncadrare în profesie.
Doi cunoscuți anchetatori din Constanța, ieșiți la pensie în ultimul an, cer să se întoarcă în sistem!
 
Anunțul a fost făcut de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a publicat listele procurorilor pensionați în ultimii trei ani care au depus cereri pentru reîncadrarea în funcție, în baza legislației în vigoare.
 
Conform datelor oficiale, este vorba despre magistratul Beatrice Silvia Șișman, fost procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța la momentul pensionării, dar și despre magistratul Gabriela Rugea, fost prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia.
 

Magistratul Beatrice Silvia Șișman a primit aprobarea Secției pentru Procurori a CSM pe 6 decembrie 2022 pentru eliberarea din funcție, prin pensionare.
 
La momentul pensionării, magistratul era procuror general adjunct al Dobrogei, fost șef al Serviciului Teritorial Anticorupție Constanța al Direcției Naționale Anticorupție.
 
La rândul său, magistratul Gabriela Rugea era, la momentul pensionării din 9 ianuarie 2023, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
 
Acum, fostul magistrat Beatrice Silvia Șișman s-a înscris la sesiunea de reîncadrare în funcția de procuror organizată de CSM, optând pentru singurul post disponibil în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Fostul magistrat Gabriela Rugea a optat în cadrul procedurii de reîncadrare fie pentru un post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, fie pentru unul în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin.
 
Candidaturile celor doi magistrați constănțeni au fost admise, iar acum urmează să fie stabilit interviul pe care procurorii îl vor susține în fața Secției pentru Procurori a CSM.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul cu numele magistraților care s-au înscris la această sesiune de reîncadrare în profesie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, propus șef în Curtea Supremă
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii