Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii Beatrice Silvia Şişman şi Andra Georgiana Vasile, în atenţia CSM (documente)

ro

16 Dec, 2015 00:00 4469 Marime text


În şedinţa de astăzi a Secţiei pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), se vor analiza mai multe puncte incluse pe ordinea de zi, printre care şi cererile de transfer formulate de doi procurori din Constanţa.
 
Solicitarea în acest sens a fost făcută de Beatrice Silvia Şişman, care a formulat o cerere de transfer de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Totodată, Andra Georgiana Vasile a solicitat transferul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ce averi şi interese au procurorii

Conform declaraţiei de avere completate la data de 11 iunie 2015, Beatrice Silvia Şişman deţine, împreună cu soţul, Dragoş Octavian Şişman (asociat în SC Onyo SRL), două terenuri intravilane în Ovidiu şi Constanţa, în suprafaţă totală aproximativă de 483 de metri pătraţi, dar şi două imobile de locuit. Totodată, mai deţine un BMW 120D din anul 2008, obţinut prin cumpărare.
 
Beatrice Silvia Şişman a mai notat în declaraţia de avere un credit la BRD, în valoare de 25.000 de dolari, contractat în 2004 şi cu data scadentă în 2019.
 
La rubrica destinată veniturilor, Beatrice Silvia Şişman a menţionat suma de 126.678 de lei, de la DNA Constanţa, şi de 617 lei, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în timp ce soţul său a primit de la societatea comercială Onyo SRL Constanţa 11.606 lei. Cei doi soţi au mai încasat câte 1.200 de lei din închirierea unui imobil şi câte 504 lei reprezentând alocaţiile celor doi copii. Potrivit propriilor declaraţii, Beatrice Silvia Şişman nu are interese.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în data de 13 iunie 2014, Andra Georgiana Vasile nu are terenuri, clădiri, bunuri mobile, active financiare sau datorii. Aceasta a declarat că a obţinut de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa 85.591 de lei. Conform propriilor declaraţii, Andra Georgiana Vasile nu are interese.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii