Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:15 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În linie dreaptă, pentru revenirea în sistem! Beatrice Silvia Șișman și Gabriela Rugea, programate la interviul pentru întoarcerea în procuratură

ro

21 Nov, 2023 10:03 591 Marime text


Foștii magistrați Beatrice Silvia Șișman și Gabriela Rugea, în prezent la pensie, au intrat în linie dreaptă în ce privește revenirea în sistem!
 
După susținerea testării psihologice, Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit datele la care cei doi foști anchetatori din Constanța vor susține interviul pentru reintegrarea în funcția de procuror, ultimul hop de trecut pentru întoarcerea în sistemul juridic.
 
Fost procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța la momentul pensionării, Beatrice Silvia Șișman va susține interviul în fața Secției pentru Procurori a CSM marți, 28 noiembrie 2023, începând cu ora 10.00.
 
În aceeași zi, dar de la ora 13.00, va susține interviul și magistratul Gabriela Rugea, fost prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia la momentul ieșirii la pensie.
 
În funcție de rezultatul interviurilor de săptămâna viitoare, CSM va transmite ulterior Președintelui României propunerile privind semnarea decretelor pentru reintegrarea în funcția de procuror a candidaților.
 
Fostul magistrat Beatrice Silvia Șișman s-a înscris la această sesiune pentru singurul post disponibil în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
La rândul său, fostul magistrat Gabriela Rugea a optat fie pentru un post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, fie pentru unul în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CSM a încetat mandatul prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, numit la DIICOT
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii