Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Ovidiu Cristian Tănase, noul director general al RATC Constanţa Tema este - „Ce proiecte are noua conducere a Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa

ro

20 Mar, 2013 18:03 4730 Marime text

Descarca document: Conversatie%20chat.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sofer 21 Mar, 2013 16:38 daca gasesti un autobuz Euro5 in curte, eu il maninc....
  • Raspuns invitat ziua pentru Mihai 21 Mar, 2013 11:56 Există sisteme electronice de măsurare a consumului de combustibil pentru fiecare autobuz. Creşterea valabilităţii tichetului de autobuz presupune creşterea preţului acestuia. Este o chestiune la care ne gândim.
  • Raspuns invitat ziua pentru Zisu Andrei 21 Mar, 2013 11:55 Şi la această întrebare am răspuns deja în cadrul interviului online.
  • Raspuns invitat ziua pentru Andrei 21 Mar, 2013 11:54 Am răspuns la această întrebare în cadrul interviului online.
  • Raspuns invitat ziua pentru Claudiu 21 Mar, 2013 11:44 Va salut! ca si cetatean acestui oras am intampinat multe erori in ceea ce priveste calatoriile cu RATC-ul..ca de ex. 1/ sa fie posibil ca si calator sa pot gasi bilete de calatorie pana la ora care este trecuta in orarul/ programul celor de la RATC(dupa ora 18 nu mai gasesti un chiosc in c-ta care sa-ti vanda bilete, chioscurile TELEGRAF sunt amplasate in anumite puncte in c-ta ex. in zona anda cartier CET dupa ora 17 nu ai de unde cumpara un bilet)si din acest motiv apar si discutiile cu controlorii de care pot sa spun ca sunt doar profitori si fac japca ca niste bisnitari cerandu-le bani calatorilor prinsi fara bilet(o spun din propria experienta, si mai este un lucru ff rusinos si care ma deranjeaza foarte tare, pur si simplu te sechestreaza in mijlocul de transport si numai zic de galagia pe care o fac)sa nu aveti parerea ca sunt un cetatean care merge fraudulos, NU! bunul simt inca n-a disparut. 2/ de ce nu se procedeaza ca si in alte orase mari din EU ca si controlor sa oferi bilete calatorilor contra cost( decat sa umble ciorchine 3/4 dintr-un mijloc in altul controland,mai bine sa gasesti cate unul in fiecare mijloc de transport si optiunea de-a gasi bilete chiar la pers. in fapt) ..si asa veti vedea ca nu vor mai exista calatori fraudulosi. 3/ cat despre abonamentele stil bilet cele de 24 de ore si cele de 7 zile sa fie posibil comercializarea lor la orice chiosc de bilete( trebuie sa strabat 2/3 cartiere pe jos sa-mi pot achizitiona un abonament)sper sa se tine cont de aceste pareri, sugestii, opinii si noul Director Ovidiu Cristian Tănase sa fie mult mai promt in ceea ce priveste buna functionare a RATC-ului si sa nu se culce pe o ureche...Va multumesc ! În această privinţă, interesele noastre coincid, interesul nostru, al regiei, fiind să vindem cât mai multe bilete, drept pentru care avem în curs o analiză a modului în care sunt repartizate, în oraşul Constanţa, punctele de distribuţie, precum şi orarul de funcţionare al acestora. Este o modalitate la care ne gândim, dar aceasta presupune în primul rând o educaţie civică a călătorilor, care să poată să stea liniştiţi la rând pentru a putea urca în autobuz, ca şi în alte oraşe mari din Europa. O să analizăm aceasta şi sunt de acord cu acest aspect, urmând ca în cel mai scurt timp să extidem distribuţia acestor abonamente în toate chioşcurile.
  • Mihai 21 Mar, 2013 10:55 Pretul biletului pentru o calatorie este destul de mare luand in calcul orase europene unde biletul este valabil 90minute din momentul validarii. Daca dl dir ar monta sonde de masurare al combustibilului la toate autobuzele, acesta ar economisi bani pt investitii. Intrebarile mele: Vor monta sonde de madurare/gestionare combustibil di autobuze? Vor mari valabilitatea biletului/calatoriei? Vor face flyere informative (si in limba internationala) pe care sa le afiseze in toate statiile de autobuze? Vor dota fiecare statie de autobuz cu zona de achizitionare a biletelor de calatorie? Sau vor dota autobuzele cu casa de marcat unde orice calator sa poata achita contravaloarea cursei?
  • zisu andrei 21 Mar, 2013 10:54 "Veti face ceva pentru a sprijini controloarele calora le e frica de tigani?" Nu o data am fost controlat de bilet pentru ca mai apoi controloarea sa evite tiganii si sa nu le zica nimic, ba chiar sa fie si amenintate de catre respectivii. Trebuie gasita o metoda de compromis, cu sprijinul jandarmeriei (poate niste agenti imbracati in civil?). Ba chiar eram cu prietena mea si ne-am urcat grabiti intr-un autobuz pentru ca mai apoi sa vadem ca nu aveam bilet decat pentru unul dintre noi. Am fi vrut sa coboaram la prima statie daca controlorul nu o vedea fara bilet. Vina a fost in totalitate a noastra, corect. In spate era o gasca de cel putin 2-3 tigani care nu aveau bilet dar care mai aveau si tupeul sa strige la controloare "nu-i lasati sefa fara bilet, cum isi permit". Erau doua controloare care o tineau pe prietena mea "sa nu fuga de pe scaun", cand am atras atentia insistent controloarelor ca acei calatori nu aveau bilet si ca macar una din cele doua sa se duca sa verifice, am fost amendat si eu pentru deranjarea mijlocului de transport. Noaptea mintii. Poate ca intrebarea asta nu face din temele discutate, dar trebuie neaparat sa fie intrebata. Asa ceva nu se poate intr-o tara europeana din 2013.
  • andrei 21 Mar, 2013 10:53 Pe cand revenirea la troleibuze si tramvaie?Macar pe linia lui 100 sa avem tramvaie ca doar este linia emblema a orasului.Iar pe restul se pot introduce troleibuze.Nu pot sa cred ca fugiti in halul asta de ele mai ales cand UE acorda mare parte din fonduri pentru ele.Este timpul sa revenim la transportul electric.MAZ-urile astea sunt depasite in ultimul hal.E timpul sa avem din nou un aer curat in Constanta.
  • Claudiu 21 Mar, 2013 04:51 Va salut! ca si cetatean acestui oras am intampinat multe erori in ceea ce priveste calatoriile cu RATC-ul..ca de ex. 1/ sa fie posibil ca si calator sa pot gasi bilete de calatorie pana la ora care este trecuta in orarul/ programul celor de la RATC(dupa ora 18 nu mai gasesti un chiosc in c-ta care sa-ti vanda bilete, chioscurile TELEGRAF sunt amplasate in anumite puncte in c-ta ex. in zona anda cartier CET dupa ora 17 nu ai de unde cumpara un bilet)si din acest motiv apar si discutiile cu controlorii de care pot sa spun ca sunt doar profitori si fac japca ca niste bisnitari cerandu-le bani calatorilor prinsi fara bilet(o spun din propria experienta, si mai este un lucru ff rusinos si care ma deranjeaza foarte tare, pur si simplu te sechestreaza in mijlocul de transport si numai zic de galagia pe care o fac)sa nu aveti parerea ca sunt un cetatean care merge fraudulos, NU! bunul simt inca n-a disparut. 2/ de ce nu se procedeaza ca si in alte orase mari din EU ca si controlor sa oferi bilete calatorilor contra cost( decat sa umble ciorchine 3/4 dintr-un mijloc in altul controland,mai bine sa gasesti cate unul in fiecare mijloc de transport si optiunea de-a gasi bilete chiar la pers. in fapt) ..si asa veti vedea ca nu vor mai exista calatori fraudulosi. 3/ cat despre abonamentele stil bilet cele de 24 de ore si cele de 7 zile sa fie posibil comercializarea lor la orice chiosc de bilete( trebuie sa strabat 2/3 cartiere pe jos sa-mi pot achizitiona un abonament)sper sa se tine cont de aceste pareri, sugestii, opinii si noul Director Ovidiu Cristian Tănase sa fie mult mai promt in ceea ce priveste buna functionare a RATC-ului si sa nu se culce pe o ureche...Va multumesc !