Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensiune agroturistică în comuna Adamclisi. A fost solicitat acordul de mediu

ro

12 Nov, 2018 00:00 1826 Marime text
Pe strada Macului din comuna Adamclisi va fi construită o agropensiune turistică. Societatea Columna Green Solution SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Construire agropensiune turistică P+1 etaj parțial și exploatare pomicolă, împrejmuire teren“, propus a fi realizată în comuna Adamclisi, strada Macului nr. 2, lot 2, județul Constanța.
 
Informațiile privind proiectul pot fi consultate la sediul APM Constanța, zilnic, între orele 9.00-13.00. De asemenea, publicul poate depune eventuale sugestii și reclamații privind acest proiect.
 

Despre Columna Green Solution SRL

 
Cu sediul în municipiul Constanţa, firma a luat ființă în anul 2018. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Columna Green Solution SRL este deținută de Popa Liviu, cu 95% din capitalul social, și Popa Merva, cu 5% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, este Popa Liviu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii