Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Adamclisi intenționează să înființeze un sistem de canalizare în comună

ro

08 May, 2023 09:30 1042 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Primăria comunei Adamclisi, județul Constanța.

Este vorba de proiectul  „INFIINTARE SISTEM DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN COMUNA ADAMCLISI”, propus a fi amplasat în intravilan/extravilan, Comuna Adamclisi, Județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.
 
Reamintim că Dorina Cicilia Șerbănescu, primar al comunei Adamclisi, a decedat în noiembrie 2021.  Primar al comunei Adamclisi, profesor și inginer agronom, Dora a reusit să schimbe fața localității prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomenești.

Menționăm că este al doilea primar în funcție care a decedat la Adamclisi.

Emilian Burcea, primarul coumnei Adamclisi, județul Constanța în anul 2010, a decedat la 15 martie 2010, în Silistra - Bulgaria, în urma unui accident vascular.
 
Născut la data de 24 ianuarie 1970, acesta își dedicase ultimii şase ani bunăstării comunităţii în care a crescut fiind ales primar de cetăţenii comunei Adamclisi la alegerile locale din anii 2004 şi 2008.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii