Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Liceul Tehnologic "Jean Dinu" din comuna Adamclisi va fi dotat cu echipamente digitale și mobilier (DOCUMENT

ro

30 Jan, 2024 20:52 865 Marime text
Primăria Comunei Adamclisi a lansat un anunț de participare pentru dotarea cu echipamente digitale și mobilier a unității de învățământ preuniversitar la nivelul comunei Adamclisi, județ Constanta - Liceul Tehnologic "Jean Dinu" din comuna Adamclisi.

Potrivit LicitatiaPublica.ro valoarea estimată la 909.012,72 RON

Comuna Adamclisi a depus spre finanţare, proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unitățîi de învățământ preuniversitar la nivelul comunei Adamclisi, județul Constanta - Liceul Tehnologic "Jean Dinu" din comuna Adamclisi”, prin Planul Naţional pentru Redresare şi Rezidenţă - Componenta C 15: Educaţie, Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor şi a resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ, Investiţia 11. Asigurarea dotărilor sălilor de clasă şi a laboratoarelor/atelierelor şcolare din sistemul preuniversitar.

Obiectivul principal al întregului proiect este de a îmbunătăţi calitatea procesului de învăţământ în unităţile de învăţământ preuniversitar şi conexe din localitatea noastră, prin dotarea acestora cu mobilier modem, materiale didactice şi echipamente digitale.

Data de deschidere a ofertelor este 12.02.2024 15:00 pentru toate loturile

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Primăria Adamclisi intenționează să înființeze un sistem de canalizare în comună
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii