Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc pe strada Eliberării. Investitorii Costică Nicolae și Doina Bucur au solicitat aviz de la Primăria Constanța (document)

ro

04 Mar, 2017 00:00 3454 Marime text
Costică Nicolae și Doina Bucur au solicitat de la Primăria Constanța aviz pentru PUZ - zona delimitată de alee de acces la nord, strada Eliberării la sud, alee de acces la est și alee de acces la vest. În această zonă, pe strada Eliberării nr. 47 bis, urmează să fie ridicat un bloc S+D+6E-7EP.
 
Terenul care a generat elaborarea PUZ-ului situat la nr. 47 bis pe strada Eliberării este ocupat de clădiri cu funcțiunea de C1 - depozit, C2 - magazie, C3 - depozit și C4 - depozit; frontul de nord alee de acces este ocupat cu funcțiuni precum garaje și anexe; frontul de sud - la strada Eliberării este ocupat cu funcțiuni precum locuințe de serviciu cu birouri, spălătorii auto, mini market; frontul de est - alee acces se găsesc garaje auto și terenuri libere de construcții; frontul de vest - alee acces și locuințe individuale, anexe și terenuri libere de construcții. Suprafața totală a terenului delimitat de strada Eliberării, alee acces nord, alee acces est și alee acces vest, ce a fost studiat prin PUZ, este de 1.7561 mp.
 
Conform avizului de oportunitate nr. 149975/26.10.2015, emis de Primăria Municipiului Constanța, zona propusă studiului este delimitată de: alee acces la nord, la sud strada Eliberării, la est alee acces și la vest alee acces. Având în vedere prevederile PUG, prin care arealul studiat poate fi propus ca zonă de extindere a zonelor centrale, menținându-și totodată diversitatea funcțională, cât și conform recomandărilor și propunerilor structurii specializate conduse de către arhitectul-șef, împreună cu recomandările comisiei municipale de amenajare a teritoriului și urbanismului, prin avizul de oportunitate, s-au identificat noi tendințe de dezvoltare urbanistică și economică a municipiului, solicitându-se elaborarea unei documentații de urbanism faza PUZ.
 
Viitorul imobil va avea la subsol/demisol spații tehnice și parcaje, la parter - spații comerciale, locuri de joacă interioare pentru copii, cabinete medicale; iar de la etajele 1 până la 7 parțial - locuințe colective.
 
În secțiunea „Documente” puteți consulta documentația depusă de Costică Nicolae și Doina Bucur. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii