Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:19 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost condamnat pentru crimă, prins la furat prin subsoluri de bloc Ionel Grigoraş şi doi complici au golit boxa unui locatar din Constanţa

ro

05 Sep, 2014 15:38 967 Marime text
O patrulă mixtă formată din poliţişti de la Secția 4 Poliţie Constanţa şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Tomis Constanţa, care acţionau în baza planului de acţiune "Violenţă şi Furturi" au surpins, azi dimineaţă, trei hoţi care tocmai dăduseră o "lovitură" pe strada Eliberării. Suspecţii au fost depistaţi pe strada Dezrobirii, iar oamenilor legii li s-a părut ciudat că cei trei, doi bărbaţi şi o femeie, cărau patru saci de rafie burduşiţi.
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, prin folosirea de chei potrivite, aceştia au pătruns într-o boxă de la subsolul unui bloc de pe strada Eliberării, iar din interior au sustras mai multe bunuri pe care le-au încărcat în cei patru saci care au fost găsiţi asupra lor. Indivizii au golit boxa, luând absolut tot ce proprietarul îşi depozitase acolo: două flexuri, o bormaşină, un ventilator, o toporişcă, un ciocan, mai multe mături, linguri şi pahare, articole de făcut curăţenie, dar şi un monitor LCD marca Samsung.
 
Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate pe bază de proces verbal, iar suspecţii vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, mai ales că toţi au antecedente penale. 
 
Unul dintre făptaşi este Ionel Grigoraş, de 34 de ani, din Călăraşi, recidivist. Între anii 2000 şi 2009 el a făcut închisoare, fiind condamnat pentru că a omorât un om al străzii într-o canalizare din zona Gării CFR Constanţa. După trei ani de libertate, acesta a intrat din nou la puşcărie, de data aceasta pentru furt, fiind liberat anul acesta.
 
Al doilea suspect, Gabriel Vasile Dănilă, în vârstă de 21 de ani, originar din judeţul Iaşi este judecat, în prezent, într-un alt dosar, pentru compliciate la furt. În fine, femeia în vârstă de 35 de ani se numeşte Gica Oprea, este din comuna Deleni, iar în urmă cu trei ani s-a ales cu o amendă penală, după ce a fost prinsă furând din Kaufland.

Ti-a placut articolul?

Comentarii