Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la comerţ cu mobilă, la imobiliare Sunlights Trade SRL vrea să ridice un bloc în zona Pieţei Brick

ro

17 Dec, 2015 00:00 3958 Marime text


Societatea Sunlights Trade SRL a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+3e - spaţii comerciale şi servicii, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, propus a fi amplasat în municipiul Constanta, strada Eliberării nr. 2 C, lot 1. Informaţiile şi observaţiile publicului privind acest proiect pot fi depuse şi consultate la sediul APM Constanţa.
 
În acest an, Consiliul Local Municipal Constanţa a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu pentru „Construire imobil P+2+3 retras, spaţiu comercial şi servicii“, iniţiat de SC Sunlights Trade SRL. Terenul în suprafaţă de 282 mp pe care urmează să fie ridicată clădirea este situat în municipiul Constanţa, strada Eliberării nr. 2C, lot 1, fiind identificat cu număr cadastral 240149, proprietate a societăţii Sunlights Trade SRL. În prezent, pe terenul de 282 mp se află două construcţii cu regim de înălţime P, respectiv C3 - atelier mecanic, cu o suprafaţă construită de 127 mp, şi C4 - spaţiu comercial cu o suprafaţă de 70 mp (în zona Pieţei Brick).
 
Tema de proiectare prevede: demisol cu o suprafaţă de 220 mp, parter (220 mp) ocupat de spaţii comerciale, etajele 1-2 - (220 mp) - spaţii comerciale, servicii. 

Registrul Comerţului despre Sunlights Trade SRL

Înfiinţată în anul 2004, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 45. Capitalul social, compus din 20 de părţi sociale, este deţinut de Maria Roşioru şi Andrei Roşioru, ambii născuţi în Republica Moldova. Ambilor asociaţi le revin câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „comerţul cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat şi al articolelor de uz casnic, în magazine specializate“, este Andrei Roşioru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii