Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Un tânăr din județul Ialomița fura maşini din Constanţa

ro

10 May, 2017 09:19 4154 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe A.S.-I., în vârstă de 24 de ani, din localitatea Sudiți, județul Ialomița, ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii a trei infracțiuni de furt de autoturism din Constanţa.
 
Astfel, în zilele de 1, respectiv 3 mai, ar fi sustras, de pe raza municipiului Constanța, trei autoturisme, pe care ulterior le-a abandonat, fiind găsite două dintre ele la Cernavodă și unul la Constanța. Este vorba de un Mercedes Benz, un Ford Focus și un audi A6, toate cu numere de Constanța. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanelor vătămate.
 
Tânărul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca astăzi, 10 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul în cazul celor trei mașini furate este de aproximativ 40.000 de euro.

UPDATE: ora 15.50

Instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pe numele suspectului. Va fi reintrodus in arestul IPJ Constanța.Din cercetările efectuate s-a stabilit că înainte de aceste furturi a mai spart și furat cu predilecție Dacii. Acesta este recidivist, având o condamnare.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii