Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Constanța! O minoră și doi tineri agresați într-o locuință de patru bărbați

ro

10 Apr, 2024 12:33 734 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 9 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 44 de ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit că, împreună cu alți trei bărbați, ar fi săvârșit infracțiunile de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată.
 

„Astfel, în noaptea de 6 spre 7 aprilie a.c., în jurul orei 00.15, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, o minoră, de 16 ani, de unde ar fi sustras, prin violență, două telefoane mobile.
 
Minora s-ar fi aflat în locuință cu doi tineri, de 18 ani, respectiv 20 de ani, care ar fi fost și ei agresați fizic.
 
În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați în vederea continuării cercetărilor 35.500 de lei și 4.500 de euro“ - au mai precizta reprezentanții IPj Constanța.

 
 Cele două telefoane mobile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.
 

„În urma administrării probatoriului, instanța de judecată a dispus față de cei patru bărbați măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
 
Aceștia au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratrului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii