Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor IPJ Constanța la o școală din Năvodari

ro

10 Apr, 2024 15:29 467 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaÎn cursul zilei de 9 aprilie a.c., polițiștii au desfășurat activități de prevenire în școlile din județul Constanța.
 
Potrivit IPJ Constanța, în cadrul activităților prilejuite de programul Școala Altfel, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari s-au întâlnit cu elevii Școlii Grigore Moisil.
 

„Au vorbit cu aceștia despre cum pot preveni situațiile de risc, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt și tâlhărie.
 
De asemenea, au fost abordate violența în școală, bullying-ul și, nu în utlimul rând, prevenirea accidentelor de circulație.
 
Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre consecințele consumului de substanțe interzise, alcool și tutun“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
La rândul lor, polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au fost invitații elevilor de la Liceul Teoretic  Lucian Blaga și Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu din municipiul Constanța.
 
Temele puse în discuție au fost consumul de droguri sau alte substanțe interzise și infracțiunile săvârșite cu violență.
 
Și polițiștii de la Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu s-au întâlnit cu elevii, cărora le-au vorbit despre violența în școli.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii