Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Furturi și distrugeri la autoturisme, în Constanța. Bărbat de 39 de ani, arestat preventiv. Unde l-a găsit Poliția?

ro

19 Apr, 2024 17:12 1035 Marime text

Autoritățile din Constanța au acționat  într-un caz de furt și distrugeri la autoturisme, reușind reținerea unui bărbat de 39 de ani pentru 24 de ore.

Acesta este suspectat că ar fi comis mai multe infracțiuni de furt calificat în formă continuată și distrugere. 



Oficial de la IPJ Constanța

La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 39 de ani. 

Acesta este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat în formă continuată și a două infracțiuni de distrugere.

Astfel, în cursul lunii aprilie a.c., bărbatul ar fi pătruns în cinci autoturisme parcate în municipiul Constanța, de unde ar fi sustras diferite bunuri sau cărora le-ar fi provocat distrugeri.

Prejudiciul este de aproximativ 3.000 de lei. 

La data de 18 aprilie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Postul de Poliție Cobadin, bărbatul a fost depistat în comuna Cobadin.

Ulterior, a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Rețeinere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.


UPDATE 

Față de persoana în cauză, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Citește și: 

Mașini vandalizate în Constanța. Care ar fi motivul (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii