Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un tânăr și un minor, reținuți pentru furt calificat în formă continuată

ro

05 Apr, 2024 15:04 594 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
La data de 4 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un  bărbat, de 19 ani, și un minor, de 16 ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
Astfel, la data de 30 martie 2024, aceștia ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Revoluției, de unde ar fi sustras 1.200 de euro, 6.000 de lei și mai multe bunuri, prejudiciul total fiind de 19.400 de lei.
 
Ulterior, la data de 2 aprilie 2024, ar fi sustras o scară metalică de pe plafonul autoturismului unei societăți comerciale, prejudiciul fiind de 1.200 de lei.
 
Cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Județul Constanța: Furt de motorină din rezervorul unui autocamion parcat pe DN 39! Suspecții prinși în flagrant de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii