Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci tineri, reținuți pentru că ar fi sustras din mai multe mașini, în Medgidia, județul Constanța. Ce au constatat polițiștii?

ro

28 Mar, 2024 14:24 624 Marime text



 
  • La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, cinci tineri, de 22 de ani, 19 ani, 25 de ani, 17 ani, respectiv 16 ani, potrivit IPJ Constanța.
 
Conform polițiștilor, aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat.
 
Astfel, la datele de 21 și 25 ianuarie a.c., aceștia ar fi sustras mai mulți acumulatori de la mai multe autoturisme din municipiul Medgidia.
 

„Cei cinci tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală”, transmite IPJ Constanța.
 

Citește și
Mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat din Constanța. Ce acuzații i se aduc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii