Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Duşmani” Trimişi spre cercetare ofiţerilor BCCO Constanţa

ro

16 Dec, 2013 00:00 1955 Marime text
Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, zona CET, a observat doi bărbaţi care au început să se agite, au făcut la „stânga-mprejur” şi au mărit pasul.

Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra unui bărbat, de 31 ani, din Constanţa, militarii au găsit în buzunarul de la pantaloni, un plic care conţinea o substanţă de culoare verde.
La cel de-al doilea, de 27 ani, din Constanţa, a fost găsit în buzunarul de la geacă un briceag cu mâner metalic, cu lama de 11 cm, în lungime totală de 20 cm. Individul a declarat echipajului că poartă briceagul asupra lui „pentru a se apăra de duşmani”.
Cei doi au mai adăugat că îşi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.

Primului i-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar plicul descoperit asupra lui va fi înaintat Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO)  Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Celui de-al doilea bărbat i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de a purta obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii