Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Substanțe interzise găsite de jandarmii tulceni asupra unui bărbat

ro

02 Oct, 2023 14:55 728 Marime text
Foto: IJJ TulceaDuminică, 01 octombrie 2023,  în jurul orei 02.00, un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiunea de patrulare în municipiul Tulcea, a observat un tânăr, având un comportament suspect.
 
Potrivit IJJ Tulcea, având în vedere că tânărul a schimbat brusc direcția de deplasare la vederea echipajului, jandarmii au procedat la interceptarea și legitimarea acestuia.
 

„În urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra bărbatului, în vârstă de 21 de ani, s-a găsit un plic care conținea resturi vegetale cu un miros înțepător.
 
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.
 
Alte 26 sancțiuni contravenționale, dintre care 8 avertismente, au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, valoarea amenzilor fiind de 7.000 lei“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea. 

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte: provocarea la scandal în locuri publice,  proferarea de injurii în locuri publice, tulburarea liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, neprezentarea permisului de pescuit, încălcarea condițiilor prevăzute în permisul de pescuit și pescuitul recreativ al speciilor de pești sub dimensiunile minime legale.
 
De asemenea, jandarmii tulceni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și lovirea sau alte violențe și  au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (violența domestică și distrugerea) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.
 
 Citește și: 

Concurs pentru conducerea procurorilor din Dobrogea! Când susțin procurorii proiectul managerial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii