Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Constanța și în Corbu! Mascații au găsit bani, cannabis și etnobotanice. Ce au decis judecătorii

ro

03 Aug, 2021 00:00 2056 Marime text
 
  • Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 840 de grame de cannabis, 1.350 de grame de substanță cu efect psihoactiv, 7.600 de lei, precum și un instrumentar de preparare a substanțelor cu efect psihoactiv.      
 
Bărbatul, de 40 de ani, din comuna Corbu, județul Constanța, cercetat pentru trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, nu părăsește Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța!
 
Decizia este definitivă și a fost fost luată de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța. 
 
Amintim că la data de 27 iulie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare, pentru documentarea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.
 
Urmare a activităților de cercetare într-un dosar de trafic de droguri, în care este cercetat un bărbat, de 40 de ani, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și comuna Corbu.
 
Astfel, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 840 de grame de cannabis, 1.350 de grame de substanță cu efect psihoactiv, 7.600 de lei, precum și un instrumentar de preparare a substanțelor cu efect psihoactiv.
 
În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura rețineri față de un bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. 
 
Recent, Curtea de Apel Constanța a decis ca cel în cauză să rămână în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tulcea
Militar în timpul zilei, traficant de droguri noaptea (motivare)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii