Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comportament violent faţă de oamenii legii Doi bărbaţi din Constanţa, arestaţi pentru conducere fără permis şi mărturie mincinoasă

ro

20 Jan, 2015 00:00 1545 Marime text
Un poliţist din Mihail Kogălniceanu, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la data de 17 ianuarie, în jurul orei 1.30, împreună cu un lucrător de la Poliţia Locală, cu un autoturism al instituţiei, a efectuat semnal regulamentar pentru a opri un autoturism în trafic. Întrucât acesta nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea sa.
 
Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani, a fost imobilizat de către poliţişti în dreptul locuinţei acestuia, unde mai multe persoane au manifestat un comportament violent faţă de oamenii legii. Pentru aplanarea situaţiei, s-a folosit armamentul din dotare în plan vertical.
 
Nu s-au înregistrat victime, toţi participanţii fiind conduşi la sediul Poliţiei Mihail Kogălniceanu pentru continuarea cercetărilor.
 
În cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă două persoane, conducătorul auto pentru conducere fără permis, respectiv pasagerul din dreapta faţă pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului (a susţinut că el ar fi condus). Ulterior, bărbaţii au fost arestaţi pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii