Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minori arestați preventiv pentru 30 de zile! Au tâlhărit un adolescent în plină stradă, la Constanța!

ro

22 Apr, 2023 12:53 1427 Marime text
foto: Pexels
Arestați preventiv pentru 30 de zile! 

Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, față de 4 minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată, care, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 20.30, ar fi deposedat, prin amenințare, persoana vătămată, un minor, de 16 ani, de un telefon mobil și suma de 10 lei, la data de 21 aprilie a.c. aceștia au fost prezentați, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și instanței de judecată, cu propuneri corespunzătoare., informează IPJ Constanța. 

Față de doi dintre minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Față de ceilalți doi minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile. Cei doi au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța., mai punctează sursa citată. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii