Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei patru bărbați suspectați de comiterea mai multor furturi de pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia, arestați preventiv

ro

25 Jan, 2019 11:15 2399 Marime text
Cei patru bărbați suspectați de comiterea mai multor furturi de pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii orașului Năvodari au efectuat mai multe percheziții pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Prejudiciul în cauză a fost recuperat în proporție de aproximativ 40%.
 
Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu.
 
Astfel, în perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, cele 8 persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia.
 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 40%.
 
La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii constănțeni au reținut patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși  în C.R.A.P.al IPJ Constanța, ulterior fiind prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa foto: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii