Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au spart mai multe case din Constanța Patru tineri, arestați preventiv. Ce au furat

ro

20 Aug, 2018 00:00 1671 Marime text
Cei patru tineri cercetați de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru de furt din locuințe au fost arestați preventiv. Decizia nu este una definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanța.
 
În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul celor din cadrul Secțiilor 1, 2, 3, 4 și 5 Poliție și Secției 1 Rurală, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat zilele trecute nouă percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuințe.
 
Astfel, patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, sunt bănuite că, în perioada iulie-august 2018, ar fi comis patru furturi din locuință, fapte comise pe raza municipiului Constanța. Valoarea totală a bunurilor sustrase este de aproximativ 15.100 de lei, constând în bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare LCD, prejudiciu recuperat în proporție de 30%.
 
În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit mai multe bunuri cu valoare probatorie, cercetările continuând pentru documentarea întregii activități infracționale.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Constanța și al U.T.A.I. Constanța, în aceasta fiind angrenați luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.
 
Potrivit anchetatorilor, cei în cauză ar fi furat dintr-o casă un telefon mobil marca Huawei, un telefon mobil marca Allview, un ceas de mână marca Seiko, o geantă ce conținea acte de identitate, 60 de lei, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 2.000 de lei. Dintr-un alt imobil, indivizii au luat un telefon mobil marca Samsung şi o statuetă din ceramică, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 500 de lei. Hoții au mai luat dintr-o altă casă suma de 150 de lei, un laptop marca HP Compaq, o tabletă marca Lenovo, o tabletă marca Asus, un telefon mobil marca Allview model P41, o chitară electrică Ibanez Gio, o chitară-bouzouki şi cheia unui autoturism marca Ford Focus, iar apoi, din autoturismul marca Ford Focus au sustras un radio-CD auto marca Smailo Music M2, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 7.600 de lei.
 
Mai departe, dintr-un apartament au fost sustrase următoarele bunuri: un TV Led marca Philips, cu diagonala de 105 cm, un rucsac cu acte şi suma de 1.300 de lei, bijuterii din aur în greutate de aproximativ 20 de grame şi bijuterii din argint în greutate de aproximativ 30 grame, cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii