Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un tânăr de 17 ani a ajuns în Centrul de Detenție Brăila - Tichilești pentru infracțiuni grave

ro

01 Mar, 2024 19:06 734 Marime text
Polițiștii din Constanța au reușit să identifice și să rețină infractori căutați de justiție. Aceștia, implicați în diverse infracțiuni, au fost arestați în urma emiterii de mandate de executare a pedepselor.

Oficial de la IPJ Constanța 

Mandate puse în aplicare de polițiști! 

La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Postul de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 18 ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus în Centrul de Detenție Brăila - Tichilești.

La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Postul de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 20 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic și tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus în Centrul de Detenție Brăila - Tichilești.


La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Postul de Poliție Lumina au identificat un minor, de 17 ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic și tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus în Centrul de Detenție Brăila - Tichilești.


La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Postul de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 20 ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


Citește și:

Știri ConstanțaUn bărbat a ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Ce faptă l-a adus după gratii?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii