Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Martie este luna femeii, chiar și după 8 martie!

ro

09 Mar, 2023 00:00 1478 Marime text


Luna Martie este luna dedicată femeilor, mamelor din viața noastră.

8 Martie ne îndeamnă să ne gândim la mamele, bunicile și celelalte femei din viața noastră cu mai multă iubire și admirație decât de obicei.

Cei mai mulți dintre noi pornesc de la ideea că acest aspect este valabil doar în primele circa 8-9 zile ale lunii martie. Nimic mai greșit

Dar să nu uităm că a fi mamă este cea mai grea și cea mai solicitantă îndeletnicire a femeilor.

Dacă vrei să faci un gest deosebit pentru persoana care te-a creat , cu ocazia zilei de 8 Martie, pe lângă buchetul de flori și cadou, spune-i și un „mulțumesc“, pentru toate greutățile și inechitățile pe care le-a avut de depășit în rolurile ei de femeie, soție și mamă. 

Iubiți-vă mamele și arătați-le acest lucru atâta timp cât puteți și sunt încă lângă voi. Spuneți-le cât sunt de speciale și cât de mult le apreciați pentru tot ce au făcut pentru voi și oferiți-le afecțiune din abundenta. Îmbrățișați-le chiar acum și spuneți-le cât de mult le iubiți.

În prezent, data de 8 Martie sau Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în mai multe țări ale lumii, iar în unele dintre acestea este considerată chiar zi liberă.

8 Martie este Ziua Internaţională a Femeii, fiind sărbătorită anual la aceeași dată. Ziua de 8 Martie este despre toate doamnele şi domnişoarele, fiind o sărbătoare despre femei.

Nu uitați să faceți din recunoștință și iubire, obiceiuri în viața voastră de zi cu zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii