Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de carte, pe plaja Neversea Beach

ro

20 Jul, 2021 17:06 3192 Marime text
  •  Duminică, 25 iulie 2021, de la ora 18:00, va avea loc lansarea volumului „Treisprezece. Proză fantastică“ pe plaja Neversea Beach, de la Constanța. Evenimentul va fi moderat de Anghel Damian.
Volumul colectiv „Treisprezece. Proză fantastică“ este alcătuit din 16 povestiri scrise de 13 autori români. Cartea a apărut în colecția „Biblioteca de Proză Contemporană“ coordonată de Doina Ruști, cu o prefață scrisă de Andreea Apostu.
 

„Când aluneci accidental într-un teritoriu necunoscut, mintea începe să deseneze o hartă, iar tu ești dintr-odată stăpânul unei secret, al imperiului de dincolo de zid. Un ciclu s-a încheiat, cea de-a douăsprezecea lună a rămas în urmă, așa că pășești încrezător în cea de-a treisprezecea, imaculată, ca orice timp fabulos. Dincolo de convenționalul douăsprezece se află țara tuturor posibilităților. Ganea privește prin geamul subțire, Soviany călătorește în timp, iar Mihai Ene probează un dandy smoking. Pe cărarea cețoasă, Pavel ridică steagul avangardei, Trușcă se retrage într-un icon, iar, din postul său de observație, Victus consemnează, privind nedumerit spre taxiul Iuliei Pană. Pentru Leucuța lupa rămâne de bază, Răileanu îl contemplă pe Saramago, în timp ce, alături de el, Iulia Micu trasează o nouă stradă și Mîndruță zâmbește sardonic, jucându-se cu un telefon, pe care, luând-o în serios, Găvan îl descrie meseriaș. În ceea ce mă privește – stau de vorbă cu dl K. Iarăși.“, spune Doina Ruști.

 
Citește și:
 
„Acul de aur și ochii Glorianei“ se lansează luni, la Biblioteca „Ioan N. Roman”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii