Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare literară de excepție Aurelia Lăpușan prezintă romanul „Flori de busuioc” la Biblioteca Județeană Constanța

ro

13 Mar, 2024 17:30 930 Marime text

Într-un eveniment de neratat pentru iubitorii de cultură, cunoscuta jurnalistă și scriitoare constănțeană Aurelia Lăpușan își lansează în prima lună de primăvară, pe 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, romanul său „Flori de busuioc”, apărut în Editura Upstitute București.  

Romanul promite să transpună cititorii într-o călătorie captivantă prin lumea complexă și adesea tumultuoasă a personajelor feminine. 

În paginile sale, romanul explorează traseul emoțional al unei eroine puternice, care se confruntă cu bucurii, decepții, suferințe, dar și cu victorii și dezamăgiri. 

Evenimentul este un prilej deosebit pentru pasionații de literatură din Constanța și împrejurimi să descopere și să se bucure de creația unei autoare talentate și pasionate de arta scrisului. 

Veți afla cu acest prilej că am scris despre timpul meu care este și timpul atâtor femei care ar vrea - dar nu au poate curaj! - să spună, să se elibereze din lanțurile tăinuirilor care le macină existența.

Veți înțelege că în caruselul amețitor al vieții soarta a dat eroinei mele bucurii, decepții, suferințe, victorii, dezamăgiri, și mai presus de toate o luptă continuă cu ea însăși. A străbătut furtuni, clipe liniștite, a stat de vorbă cu inima sa, s-a lăsat dusă în ispită, amăgită de gustul răzbunării, dar și de toate darurile pe care i le-a rostogolit Dumnezeu în cale, lăsând-o să aleagă. Veți spera să se salveze prin dragoste. Atunci când l-a întâlnit pe El, sufletul ei pereche. O iubire crepusculară, înălțătoare, încărcată cu frumos, liniște și multă înțelegere, a punctat Aurelia Lăpușan. Citește și:

Personalități ConstanțaAurelia Lăpușan, nume important pentru presa dobrogeană, în prag de aniversare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii