Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL), despre vizita ministrului Sănătății la Constanța

ro

05 Apr, 2020 20:52 2243 Marime text

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a făcut câteva precizări despre vizita ministrului Sănătății la Constanța:

"În momentele cele mai dificile, este important să rămânem calmi și raționali și să respingem orice formă de manipulare care instigă la ură și la dezbinare. Am văzut cum sunt aruncate în spațiul public, în mod total irespinsabil, informații care susțin că la Constanța este focar alimentat de repatrieri. Vă rog să nu aruncați informații false, nedocumentate și rău intenționate în spațiul public.

Vizita de astăzi a Ministrului Sănătății a avut rolul de a-i asigura pe constănțeni că se iau toate măsurile și că situația este sub control. Astfel din 114  cazuri confirmate COVID-19, doar 21 provin din rândul persoanelor repatriate aflate în carantină. Mai mult, 13 dintre cei 21 s-au vindecat deja și au fost externați. Guvernul României a sprijinit Constanța din prima clipă. Spitalul de campanie este cel mai bun exemplu.

Mai mult, capacitatea de testare în Constanța a crescut considerabil datorită aparatului Real Time PCR cu care Guvernul a dotat cadrele noastre medicale în lupta cu COVID-19. Este important să cântărim informațiile, să analizăm intențiile celor care împing astfel de mesaje și să respingem ferm epidemia de știri false și de știri rău-voitoare ce poate fi la fel de gravă precum epidemia cauzată de coronavirus"-susține parlamentarul constănțean.


Citește și: UPDATE Ministrul Sănătății continuă verificările în teritoriu. Nelu Tătaru, prezent la Constanța (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii