Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Făgădău, despre trecerea CET-ului la administraţia locală „Durează mai mult decât am preconizat”

ro

21 Sep, 2013 00:00 1535 Marime text
„Cel mai optimist termen pentru Consiliul Local Constanţa să identifice posibilitatea de a investi în CET este martie 2015”, a declarat, ieri, viceprimarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.

Edilul a fost, în cursul acestei săptămâni, la Bucureşti, acolo unde, alături de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a discutat despre trecerea CET-urilor la administraţiile locale. „Lucrurile merg pe un făgaş ireversibil”, a menţionat Făgădău cu privire la trecerea CET-urilor către municipalitatea constănţeană şi către Primăria Bucureşti. Acesta a mărturisit însă că procedura durează mai mult decât s-a crezut iniţial. „Durează mai mult decât am preconizat. Ne dorim ca la începutul sezonului rece 2014, dar cel mai optimist scenariu este 2015”, susţine edilul.

Amintim că, pentru trecerea acestor CET-uri sub „umbrela” administraţiilor publice locale a fost semnat, în primăvara acestui an, un memorandum, care va sta la baza unei hotărâri de guvern. „Nu pot să vă fac promisiuni, nici previziuni dacă va plăti (n.r. constănţeanul) mai puţin preţul gigacaloriei. Presiuni politice fac. Sunt la braţ cu Oprescu. Adică nu o să preia Oprescu înainte şi după aia noi”, declara primarul Radu Mazăre în luna martie a acestui an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii