Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, locul II pentru Cantina socială, la Gala Fondurilor Structurale

ro

16 Dec, 2014 16:27 2622 Marime text
Primăria și Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal prin primar ec. Mariana Gâju, au fost recompensate cu locul II pentru proiectul „Îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor sociale Ia cantina socială de la Parohia Cumpăna 2“, acordat la secțiunea Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor din cadrul Galei Fondurilor Structurale, eveniment care a avut lac Ia București în data de 15 decembrie 2014.

De asemenea, evenimentul a încheiat  seria de 7 conferințe regionale organizate în anul 2014 sub motto-ui „Repornim împreună motorul dezvoltării regionale prin fonduri structurale" . Scopul acestei serii de conferințe regionale a fost de a promova , bunele practici în utilizarea finanțărilor europene către beneficiari, autoritati, mass media și publicul Iarg, pentru a valorifica într-o măsură cât mai mare experiența acumulată în perioada 2007-2013.

În cadrul Galei au fost acordate premii beneficiarilor care au realizat proiecte de succes în Româia, finanțate din fonduri structurale, proiecte ce au adus schimbări reale în viața oamenilor și comunităților locale. Gala Fondurilor Structurale este un eveniment organizat de Reprezentanța Comisiei Europene și Structural ConsultingTM Group. Evenimentul a beneficiat de prezența Vicepreședintelui Comisiei Europene,  Jyrki KATAINEN, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela FILOTE, Comisar European Politică Regională, Corina CRETU și Partener Structural ConsultingTM Group, Dan BARNA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii