Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe bani publici Consiliul Local Constanţa vrea să-şi desemneze un expert într-un dosar penal

ro

28 Aug, 2014 00:00 1267 Marime text
Consilierii locali constănţeni se reunesc, azi, în şedinţa ordinară a lunii august, context în care vor dezbate cel puţin 33 de proiecte de hotărâre, atâtea câte figurează la acest moment pe ordinea de zi.

Printre acestea se regăseşte un proiect de hotărâre privind achiziţia serviciilor de consultanţă juridică, asistenţă şi reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipiului Constanţa în faţa Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, în dosarul nr. 93/P/2013. De asemenea, Consiliul Local Municipal Constanţa dezbate azi un proiect privind desemnarea unui expert parte pentru expertiza tehnică judiciară dispusă în dosarul mai sus menţionat. Ambele proiecte sunt iniţiate de viceprimarul Gabriel Stan.
Totodată, aleşii locali constănţeni vor supune votului un proiect privind transmiterea unor terenuri din staţiunea Mamaia din administrarea RAEDPP în cea a municipiului Constanţa. Este vorba, mai exact, despre terenul de 132,80 mp - scenă Cazino, domeniu privat al municipiului Constanţa.
Pe ordinea de zi a şedinţei este inclus şi un proiect de hotărâre privind trecerea unei fântâni arteziene din domeniul public în domeniul privat al municipiului Constanţa, în vederea casării şi a scoaterii din funcţiune.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii