Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep lucrările la Sala Polivalentă din municipiul Constanţa!

ro

30 Sep, 2019 00:00 4174 Marime text
În municipiul Constanţa se lucrează într-un ritm alert, după o logică de planificare, susţin autorităţile. Dar ce se mai întâmplă cu proiectul „Sală de sport polivalentă  - 500 de locuri”?
 
„În momentul de faţă, constructorul este în faza de obţinere a autorizaţiei de construire, de îndată ce vom semna autorizaţia, vom da ordin de începere pentru execuţie. Avem un câştigător al licitaţiei organizate de Compania Naţională de Investiţii, s-a realizat proiectul tehnic, care a generat o documentaţie ce a fost filtrată de toţi avizatorii, are toată paleta de avizare. Vom începe luna viitoare lucrările efective la Sala Polivalentă”, a precizat primarul Decebal Făgădău.
 
Primăria Constanţa a eliberat încă din 22 februarie 2019 certificatul de urbanism cu numărul 582, aferent proiectului de construire Sală Sport Polivalentă. Compania Naţională de Investiţii (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) a semnat, în data de 17 decembrie 2018, contractul privind proiectarea şi execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Sală Sport Polivalentă - 5.000 de locuri, municipiul Constanţa, judeţul Constanţa” din bulevardul Aurel Vlaicu nr. 254, zona Badea Cârţan, cu Asocierea SC Euromateria SRL, SC Aduro Impex SRL, Conpat SCARL - Delta CON SRL, Research Consorzio Stabile SC ARL.
Valoarea contractului de finanţare este de 67.913.330,34 de lei (cu TVA, cote şi taxe incluse), iar durata lucrărilor de proiectare şi execuţie va fi de 27 de luni (din care 3 luni pentru proiectare).

Euromateria SRL în datele ONRC

 
Societatea Euro Materia SRL a fost fondată în 2009 de Răzvan Mihai Gheorghe şi Rico SRL - administrată de Marcel Cornel Gheorghe. Firma are ca obiect de activitate comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.

Potrivit datelor ONRC, la acel moment, Răzvan Mihai Gheorghe avea o cotă de participare la beneficii/pierderi de 40%. Asta în timp ce SC Rico SRL avea o cotă de participare la beneficii/pierderi de 60%. În prezent, conform Registrului Comerţului, Euro Materia SRL este radiată.
 
În luna februarie 2015, Răzvan Mihai Gheorghe (asociat unic şi administrator) pune bazele SC Euromateria SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sector 3. SC Euromateria SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, cu un număr mediu de salariaţi de 17 persoane, cifra de afaceri netă a ajuns la 8.713.565 de lei şi la profitul net de 1.079.606 lei.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii