Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Constanța a câștigat contractul pentru proiectarea utilităților la Sală Polivalentă de pe Badea Cârțan (DOCUMENTE)

ro

19 Oct, 2022 00:00 1819 Marime text
  • Câștigătorul contractului în valoare de 247.800 lei este Mipro Concept Design SRL
  • Pentru anul fiscal 2021, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.177.601 lei, profit net de 21.185 și un număr de 10 angajați
  • Societatea a raportat un singur punct de lucru
  • Compania a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.866.067,92 lei
 

 
Primăria Constanța achiziționează serviciul de proiectare PAC, PT, DDE pentru obiectivul de investiții "Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico – edilitare "Sală sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan".

Câștigătorul contractului în valoare de 247.800 lei este Mipro Concept Design SRL, vezi secțiunea „documente".
 
Despre Mipro Concept Design SRL
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2016 și are sediul social în  Constanța.

Asociat unic și administrator este  Mitulescu Dragoș Alexandru, cu aun aport părți sociale în valoare de 200 lei.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
În 2018, cu cinci angajați, compania a avut un profit net de 308.863 de lei și cifra de afaceri 828.739 de lei.
 
În 2019, tot cu cinci angajați, profitul net a fost 163.647 de lei, iar cifra de afaceri a fost 986.486 de lei.
 
În 2020, cu șase angajați, firma a avut un profit net de 167.185 de lei, iar cifra de afaceri a fost 1.107.992 de lei.
 
Pentru anul fiscal 2021, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.177.601 lei, profit net de 21.185 și un număr de 10 angajați.

Societatea a raportat un singur punct de lucru.

Compania a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.866.067,92 lei.

Printre autoritățile contractante se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Consiliul Județean Constanta, Inspectoratul de Stat în Construcții sau comuna Costinești.
 
Obiectivul de investiții este finanțat în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social – Subprogramul ”Săli de sport”, derulat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, societate aflată în subordinea MDLPA.
 
Conform indicatorilor tehnico-economici, participarea financiară revine CNI în cuatum de 97.016.000 de lei și confinanțare din partea primăriei municipiului Constanța - în valoare de 16.890.000 de lei.

Sala polivalentă din Constanța va avea 3 niveluri, cu un total de 18.500 mp și o capacitate de 5.000 de locuri. Din punct de vedere funcțional, clădirea va cuprinde: zona terenului de joc cu caracter multifuncțional, dimensionată pentru terenuri de handbal, baschet și volei, cu zonă de protecție specifică fiecărui sport. De asemenea, noua sală polivalentă va fi prevăzută și cu o zonă cu gradene, care va asigura locurile pentru public, spectatori VIP și reprezentanți ai presei, precum și locuri destinate persoanelor cu dizabilități.
 
În plus, baza sportivă este prevăzută cu o sală de antrenamente, dimensionată, conform regulamentelor federațiilor de specialitate.

Totodată, proiectul dispune de spații pentru sportivi, spații destinate securității și organizatorilor de evenimente, zone administrative, de depozitare și tehnice, precum și spații operaționale, în vederea asigurării unei funcționări eficiente, în conformitate cu standardele și normativele în vigoare.
 
Nu în ultimul rând, sala polivalentă va fi prevăzută și cu spații pentru dotări secundare de tip comercial, precum cafenele, magazine cu caracter sportiv și cu zone special amenajate pentru transmisiuni sportive, presă și VIP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța a demarat licitația pentru racordarea la electricitate a Cazinoului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii