Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari lupte Albert Deacu, de două ori campion național, la competițiile desfășurate la Călărași (GALERIE FOTO)

ro

02 Nov, 2023 17:00 1065 Marime text

 
  • La competiția găzduită de Sala Polivalentă din Călărași, peste 250 de luptători din toată țara s-au întrecut pentru medalii.
 
Luptătorul Albert Deacu, de la CS Năvodari (antrenori, Ionuț Jidovu și Georgios Papazou) continuă să obțină rezultate de vârf în competițiile naționale la care participă.
 
La Călărași, s-au disputat finalele Campionatului Național de lupte Under-15 și Juniori 4 - Probă Parter. La competiția care s-a disputat în Sala Polivalentă, peste 250 de luptători din toată țara s-au întrecut pentru medalii. După ce, cu două săptămâni înainte, câștigase titlul de campion național la juniori 4, tot la Călărași, Albert Deacu a avut o nouă evoluție remarcabilă. Nu le-a lăsat nicio șansă adversarilor săi, adjudecându-și medalia de aur și titlul de campion național la U-15 - proba parter. „Felicitări pentru rezultate și cât mai multe realizări pe viitor!“, este mesajul CS Năvodari.


La Campionatul Național de juniori 4, de la CS Năvodari a urcat pe podium, pe lângă Albert Deacu, și Maximus Danciu, care a obținut medalia de bronz. 
 
Pe podium și în competițiile de șah
 
CS Năvodari a obținut rezultate deosebite și la șah. La ediția întâi a Trofeul Draft, organizată la Mamaia, după cele șase runde disputate la un ritm de joc de 60 minute + 3 secunde / mutare, sportivii pregătiți de Daniel Panainte s-au clasat pe podium astfel: Diana Dospin - locul 3 feminin, cu un total de 3,5 puncte din 6 posibile; Eric Alexe - locul 1 la categoria CIV 1001, cu un total de 3,5 puncte din 6 posibile; Andrei Diaconescu - locul 2 la categoria U-12 ani, cu un total de 4 puncte din 6 posibile; Sergiu Iordache - locul 1 la categoria U-9 ani, cu un total de 3,5 puncte din 6 posibile. Competiția a fost una de tip open, la care au participat jucători sub 16 ani. O evoluție bună a avut și restul lotului CS Năvodari, cu clasări aproape de premii.
 
Totodată, CS Năvodari a participat și la a doua ediție a Cupei Orașului Medgidia la șah, iar cele două reprezentante ale clubului care au evoluat au ocupat primele două poziții la categoria F10: Diana Dospin - locul 1 cu 4/6 puncte, Sara Lazăr - locul 2 cu 3,5/6 puncte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
Citește și:
 
CS Năvodari
Luptătorul Albert Deacu participă la European Open Schools Combat Games Serbia 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii