Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are loc lansarea volumului “The Black Sea Geo-Political Encyclopedia” – prima enciclopedie dedicată geopoliticii Mării Negre

ro

05 Oct, 2020 01:18 1929 Marime text
  • Dan Gheorghe Dungaciu-sociolog și geopolitician român, profesor universitar la Catedra de Sociologie a Universității din București

Astăzi ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, va participa la evenimentul de lansare a volumului “The Black Sea Geo-Political Encyclopedia”– prima enciclopedie dedicată geopoliticii Mării Negre, coordonat de Prof. Univ. Dr. Dan Dungaciu, Director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române – Academia Română.
 
Dan Gheorghe Dungaciu, născut la 3 octombrie 1968, la Târgu Mureș) este un sociolog și geopolitician român, profesor universitar la Catedra de Sociologie a Universității din București, coordonatorul Masteratului de Studii de Securitate al aceleiași universități, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române și președintele Fundației Universitare a Mării Negre din România.

A fost Secretar de Stat în MAE de la București și consilier pentru integrare europeană la Presedinția Republicii Moldova.

La Chișinău a fost decorat cu Premiul de Stat „Ordinul de Onoare”.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii