Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe ce mai cheltuiește Consiliul Județean Constanța 90.000 de lei?

ro

11 Oct, 2019 00:00 1553 Marime text
Consiliul Județean a semnat un contract de  achiziții servicii de asistență tehnică și mentenanță pentru sistemul de management, optimizare și raportare a fluxurilor financiare aferente (AvanCont și modulul FOREXEBUG). Valoarea totală a achiziției (fără TVA) a fost de 88.200 de lei. Contractul a fost câștigat de Integrisoft Solutions SRL.
 

Integrisoft Solutions în datele Registrului Comerțului

 
Integrisoft Solutions este o societate comercială înființată în 1999, cu sediul social în București. Asociații firmei sunt Florian Simionescu, Cristian Trestianu și Ionuț Cătălin Panait. Simionescu este și administrator al firmei. Obiectul de activitate al societății vizează activități de editare a altor produse software.
 
Potrivit Registrului Comerțului, în ultimul an fiscal, profitul înregistrat de Integrisoft Solutions a fost de  2.996.576 lei, la un număr mediu de 44 salariați și o cifră de afaceri de 9.729.086 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii