Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 9 milioane de lei, adjudecat de Autoprima Serv de la Primăria Medgidia (document)

ro

26 Oct, 2019 00:00 2766 Marime text
Contractul de achiziție publică „Lucrări de execuție «Îmbunătățirea conectivității la rețeaua TEN-T în zona transfrontalieră Medgidia-Dobrich»” a fost atribuit de Primăria Municipiului Medgidia societății Autoprima Serv SRL. Valoarea contractului atribuit este de 9.841.086,04 lei. Investiția cuprinde execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu titlul “Îmbunătățirea conectivității la rețeaua TEN-T în zona transfrontalieră Medgidia-Dobrich” finanţat prin Programul Interreg V-A România-Bulgaria.
 

Responsabili de atribuirea contrcatului

 
Persoanele ce dețin functii de decizie în cadrul autorității contractante, cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, respectiv toate persoanele care aprobă/semneaza documente emise în legătura cu sau pentru procedura de atribuire, inclusiv persoanele care aprobă bugetul aferent autoritatii contractante, necesar finanțării contractelor de achiziție publică, sunt: Valentin Vrabie – primar, Luminița Vlădescu – viceprimar, Geafar Nesrin - secretar municipal, Luminiâa Ivan - director economic, Mihai Lelia - șef Serviciu Buget Contabilitate, Bogdan-Marian Mosescu - administrator public, Oana Buzoianu - șef Birou Juridic, Cristina Pascu - șef Birou Achiziții Publice,  Alexandra Georgiana Ștefan - consilier Birou Programe Europene,
Adriana Iosif - consilier Compartiment Tehnic-Investiții, Florica Chirița - referent Compartiment Tehnic-Investiții, Ramona Bianca Ristea - inspector Birou Programe Europene, Simona Marinela Rădulescu - șef Birou Programe Europene, Florica Eftimi - referent Compartiment Tehnic-Investiții, Crina Mihaela Demir - consilier juridic Birou Juridic, Valentina Lădaru - consilier Birou Achiziții publice. Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul furnizorului de servicii de achiziție în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele:  Virgil Bodea - reprezentantul furnizorului de servicii de achiziții publice,  Mircea Juganaru - consultant Achiziții Publice,  Ioana Ghiță - consultant Achiziții Publice,  Ionela Costache - consultant Achiziții Publice,  Eugen Pripitu - consultant Achiziții Publice.
 

Autoprima Serv SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Cu sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, Autoprima Serv SRL a luat ființă în anul 1999. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt Balagiu Iudit și Balagiu Adrian, fiecare cu 50 % din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcție a drumurilor și autostrăzilor. În anul fiscal 2016, societatea cu 93 de salariați a avut o cifră de afaceri de 57.775.593 lei și un 7.182.882 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea Autoprima Serv SRL a avut 98 de salariați, un profit de 4.361.057 lei și o cifră de afaceri de 62.939.159 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 106 de salariați, o cifră de afaceri de 46.148.599 lei și un profit de 1.091.333 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Citește și:
 
Străzile din comuna Lumina, asfaltate de Autoprima Serv SRL (document)

Străzile pietruite din Techirghiol vor fi asfaltate de Autoprima Serv SRL (document)

Autoprima Serv SRL a semnat un nou contract cu Primăria Techirghiol (document)

Modernizarea și reabilitarea străzilor din comuna Albești, pe mâna societății Autoprima Serv SRL (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii