Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Autoprima Serv SRL și Drum Pod Invest SRL, două contracte câștigate cu Primăria Eforie (DOCUMENTE)

ro

05 Jan, 2024 17:00 1239 Marime text
  • Valoarea totală a lucrărilor contractate prin cele două achiziții se ridică la 13.283.514,54 de lei fără TVA, adică peste 2,67 de milioane de euro, la cursul actual.
Autoprima Serv SRL și Drum Pod Invest SRL au semnat recent, cu Primăria Orașului Eforie, două contracte vizând lucrări de asfaltare a mai multor străzi din Eforie.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că ambele contracte au fost atribuite în urma procedurii simplificate, în cadrul ambelor proceduri fiind depusă câte o singură ofertă admisibilă.
 
Valoarea totală a lucrărilor contractate prin cele două achiziții se ridică la 13.283.514,54 de lei fără TVA, adică peste 2,67 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Primul dintre cele contractele adjudecate de la Primăria Eforie de către cele două companii în asociere se numește „Contract de achiziție publică de servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului, verificare tehnică a proiectelor și execuție de lucrări «Reabilitare drumuri publice în interiorul Orașului Eforie»“.
 
Valoarea totală a acestui contract este de 6.839.936,49 de lei fără TVA și sunt vizate străzile Atlas, Sirius, Selena, Venus, Marte, Saturn, Uranus, Neptun, Jupiter, Pluto, Vasile Conta, Pescarilor, Taluzului, Transilvaniei, Cameliei, Mesteacănului, Nucului, Armand Călinescu, Horea, Crișan și Fulgerului, totalizând o lungime de 3.863 de metri.
 
Al doilea contract, intitulat „Contract de achizitie publica de servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului, verificare tehnică a proiectării și execuție de lucrări «Reabilitare drumuri publice în interiorul localității Eforie Nord judetul Constanța»“, are o valoare totală de 6.443.578,05 lei fără TVA.
 
Sunt vizate străzile Plantelor, Anemonei, Hortensiei, Magnoliei, Rozelor, Ghiocelul, George Coșbuc, Garofițelor, Alexandru Lăpușneanu, Orhideelor, Margaretei, Violetei, Narcisei și Dorobanților, totalizând o lungime a străzilor de 3.564 de metri.
 
Despre Autoprima Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 5 ianuarie 2024, Autoprima Serv SRL a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 181 bis.
 
Firma are un punct de lucru și în Ovidiu, județul Constanța.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Adrian Balagiu și Iudit Balagiu.
 
Numele lui Adrian Balagiu figurează și în Road Mix Technology SRL București și Roadmax Construct SRL Constanța, ambele companii cu cel puțin un contract public încheiat.
 
Autoprima Serv SRL figurează cu 101 achiziții directe (Orașul Techirghiol, Comuna Cobadin, Comuna Costinești printre autoritățile contractante) și 187 de contracte publice (Orașul Eforie, Municipiul Medgidia, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Autoprima Serv SRL a declarat 185 de angajați, profit peste 14,63 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 147,64 de milioane de lei.
 
Despre Drum Pod Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 5 ianuarie 2024, Drum Pod Invest SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Iași, pe strada Macazului nr. 14, ocupându-se de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Societatea are un punct de lucru în Iași, pe strada Smârdan.
 
Asociați sunt Radu Judele (90%) și Loredana Emanuela Judele (10%), administrator fiind Doina Maria Judele.
 
Numele lui Radu Judele se leagă și de Eko Top Sib SRL Sibiu.
 
Drum Pod Invest SRL figurează cu 44 de achiziții directe (Municipiul Sighetu Marmației, Comuna Greci, Municipiul Medgidia printre autoritățile contractante) și 43 de contracte publice (Orașul Eforie, Municipiul Fetești, Județul Vrancea printre autoriățile contractante).
 
În 2022, Drum Pod Invest SRL a declarat 20 de angajați, profit peste 268.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,13 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi accesate anunțurile publicate în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Administrația Canalelor Navigabile caută firmă pentru retehnologizarea ecluzei Năvodari, cu 73 de milioane de euro. Licitația anterioară, anulată (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii