Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea, contract de aproape un milion de euro pentru reabilitarea și modernizarea unor străzi din municipiu! (DOCUMENT)

ro

06 Nov, 2023 14:44 999 Marime text
 
 
  • Prin realizarea investiției se urmărește reabilitarea și modernizarea sistemului rutier pe străzile: 9 Mai, Silvestru, Pictor Alexandru Ciucurencu, Pescarilor, Școalei, Prudenței, Dianei, Malcoci, Salcâmilor, Zimbrului, Agricultori, Elena Doamnă, Călugăreni, Rosmarin, Aleea Mugurel, Aleea Păunului, Miron Costin, Aleea Miron Costin, Aleea Războieni, Gazelei, Energiei, Horia, Cloșca, Crișan, Câmpului, Aleea Cristina, Meduzei, Pinului, Aleea Chiparosului, Aleea Socului, Aleea Sulfinei, Viticulturii (DJ), Mahmudiei (tronson ce nu se suprapune cu lucrări executate în cadrul unui alt contract), Vărărie Baltă, Taberei, Rogozului, Racului, Aleea Cristina 2, Meduzei 2 din Municipiul Tulcea.
 
 
Municipiul Tulcea achiziționează servicii de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru proiectul „Reabilitare și modernizare sistem rutier străzi, Municipiul Tulcea”.
 
Descrierea succintă
 
Prin realizarea investiției se urmărește reabilitarea și modernizarea sistemului rutier pe străzile: 9 Mai, Silvestru, Pictor Alexandru Ciucurencu, Pescarilor, Școalei, Prudenței, Dianei, Malcoci, Salcâmilor, Zimbrului, Agricultori, Elena Doamnă, Călugăreni, Rosmarin, Aleea Mugurel, Aleea Păunului, Miron Costin, Aleea Miron Costin, Aleea Războieni, Gazelei, Energiei, Horia, Cloșca, Crișan, Câmpului, Aleea Cristina, Meduzei, Pinului, Aleea Chiparosului, Aleea Socului, Aleea Sulfinei, Viticulturii (DJ), Mahmudiei (tronson ce nu se suprapune cu lucrări executate în cadrul unui alt contract), Vărărie Baltă, Taberei, Rogozului, Racului, Aleea Cristina 2, Meduzei 2 din Municipiul Tulcea.
 
Contractul - în valoare de 4.890.000 de lei (aproximativ 1 milion de euro) - a fost atribuit companiilor Autoprima Serv SRL și Proiect Expert Consult Design SRL.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 6 noiembrie 2023, SC
Proiect Expert Consult Design SRL se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul social pe strada Virgiliu, București, Sector 1 și este controlată de asociații Dumitru Constantin – Cristian, cu 95 %, și Moraru Sabina Paraschiva, cu 5 %.
 
Dumitru Constantin Cristian apare ca administrator.
 
Cu mai multe contracte publice, Proiect Expert Consult Design SRL a declarat, pentru anul 2022, o cifră de afaceri netă de 3.246.862 de lei și un profit netde 1.291.151 de lei.
 
Despre Autoprima Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, compania Autoprima Serv a fost înființată în anul 1999, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 181 bis și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociați și administratori ai firmei sunt Adrian și Iudit Balagiu.
 
Numele lui Adrian Balagiu figurează și în Road Mix Technology SRL București și Roadmax Construct SRL Constanța.
 
În 2022, firma – cu mai multe contracte publice - a declarat 185 de angajați, profit peste 14,63 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 147,64 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dito Group SRL, din Oradea, contract de peste 1,2 milioane de euro la U.M. 01837 Mihail Kogălniceanu! (DOCUMENT)
 
Primăria C.A. Rosetti cumpără ambarcațiune pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii