Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa cumpără echipament de copiere şi imprimare de la o firmă din Bucureşti (document)

ro

30 Mar, 2019 00:00 1833 Marime text
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a organizat o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei echipamente de copiere şi imprimare.
Atribuirea a fost la data de 26 martie 2019, valoarea totală fiind de 57.609,21 lei. Firma câştigătoare este Mida Soft Business.
Societatea a luat fiinţă în anul 2003, cu sediul social în Bucureşti, sector 6, pe strada Cetatea Histria. Capitalul social este de 100.000 de lei, cu un număr de 10.000 părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Florentina Moruz şi Dumitru Daniel Moruz, ambii cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, cei doi având şi calitatea de administratori. Activitatea principală a firmei constă în Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii