Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porților Deschise la Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”. Ce program au pregătit organizatorii

ro

24 May, 2018 14:41 3465 Marime text
În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” organizează sâmbătă, 26 mai, între orele 10.00 și 17.00, Ziua Porţilor Deschise, la sediul unităţii din Bulevardul General Vasile Milea nr. 5-7, sector 6, informează MApN. 

La eveniment au fost invitați reprezentanţi ai unor instituţii bucureștene de învăţământ şi cultură, ai unor muzee, edituri, asociaţii de cercetaşi, asociaţii de reconstituire istorică şi de colecţionari de efecte militare, reprezentanţi ai Poliţiei Locale. În acest an, invitaţi speciali sunt militari ai Batalionului 620 Operaţii Speciale  „Băneasa-Otopeni”.

”În cadrul programului, vizitatorii vor putea asculta un concert al Muzicii Militare a brigăzii, vor putea viziona un exerciţiu demonstrativ de tip drill-team, o defilare a uniformelor de epocă și exerciţii ale militarilor din cadrul forţele pentru operaţii speciale şi ai reprezentanților poliţei locale. În plus, vor putea asista la momente de reconstituire istorică din epoci diferite prezentate de asociaţiile de profil și vor putea vizita ateliere şi o expoziţie de tehnică şi echipament și standuri de prezentare a carierei militare. De aemenea, va fi amenajat un photo-corner” - au transmis reprezentanții MApN. 

Sursa foto: Facebook/Brigada 30 garda Mihai Viteazu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii