Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porților Deschise la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale din Constanța

ro

18 Apr, 2024 14:22 467 Marime text
Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța organizează sâmbătă, 20 aprilie, între orele 10:00 – 14:00, Ziua Porților Deschise. Evenimentul are ca scop promovarea ofertei educaționale a instituției de învățământ postliceal militar de marină.

Potrivit reprezentanților Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, vizitatorii vor avea parte de tururi ghidate pentru a descoperi baza materială, facilitățile și tehnica didactică de care dispune instituția de învățământ militar postliceal de marină.

Cei prezenți la activitate vor putea interacționa cu instructori și elevi militari pentru a afla detalii despre standardele de pregătire profesională a viitorilor maiștri militari de marină, dar și despre perspectivele de carieră pe care Forțele Navale Române le oferă tinerilor.

„În măsura în care condițiile meteorologice o vor permite, vor fi organizate sesiuni de jocuri marinărești și ateliere de lucrări de matelotaj, pentru a ilustra diversitatea activităților practicate de elevii militari, dar și devotamentul pentru conservarea și perpetuarea tradițiilor marinărești.
Toți cei interesați să participe la activitate sunt așteptați sâmbătă, începând cu ora 09:50, la punctul de acces de pe strada Dezrobirii, nr. 80, din Constanța“ - au mai precizat reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.

Citește și: 

Știri ConstanțaJurământ Militar la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii