Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

ro

23 Apr, 2024 21:06 665 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Aeroclubul României



 
  • Consiliul Județean Tulcea va desfășura miercuri, 24 aprilie, conferința de recepție a lucrărilor la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea, la finalul unui proiect de dezvoltare, întins pe durata a doi ani. 

Cu această ocazie, la finalul săptămânii, vineri, 26 aprilie, începând cu ora 10:00, toți tulcenii și vizitatorii din întreaga regiune sunt așteptați să viziteze noile facilități ale aeroportului în cadrul evenimentului „Ziua Porților Deschise”.
 

„Astfel, invitații vor avea ocazia să viziteze noul terminal și să se bucure de o expoziție de tehnică militară, la care își vor da concursul principalele instituții militarizate din județul Tulcea, fiind pregătită și o prezentare de mașini restaurate cu valoare istorică”, menționează Consiliul Județean Tulcea.

 
Potrivit Aeroclubul României, pasionații de aviație mici și mari vor putea asista la show-uri aviatice și se vor bucura de prezența echipei de acrobație „Hawks of Romania”, a parașutiștilor ce compun echipa Blue Wings, cât și de noua formație de aeronave ultraușoare, „The Pelicans”.
 

„Pe cei mai curioși îi așteptăm la expoziția statică de la standul nostru. Veți putea observa îndeaproape aeronavele Zlin 242 și Cessna 182 T.
 
Ne vedem la Ziua Porților Deschise, la Aeroportul Internațional Delta Dunării Tulcea, începând cu ora 16:00!”, transmite sursa menționată.
 

 
 
 Citește și
La finalul unui proiect de dezvoltare de doi ani, Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea își deschide porțile (Galerie FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii