Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucuria copiilor la Ziua Porților Deschise. Întâlnirea cu polițiștii din Tulcea (FOTO)

ro

22 Mar, 2024 15:19 478 Marime text
Ziua Porților Deschise la IPJ Tulcea! Evenimentul desfășurat astăzi în Piața Civică Tulcea i-a atras în special pe copii, care au fost foarte entuziasmați de reîntâlnirea cu prietenii lor, polițiștii. 

De ziua noastră am ales să sărbătorim în mijlocul cetățenilor cu speranța ca micile noastre surprize să îi fi bucurat pe toți cei prezenți astăzi alături de noi și cât mai mulți dintre ei să își manifeste curiozitatea cu privire la munca de polițist

Pe lângă bomboane copiii au primit și informații legate de protecția animalelor de companie, reguli de circulație rutieră, precum și îndrumări privind conduita în mediul școlar, transmite IPJ Tulcea. 



Ulterior, polițiștii tulceni și-au făcut prezența în mijlocul copilașilor de la Grădinița ,,Step by step" unde au fost întâmpinați cu zâmbete și căldură. 

Cu ocazia Zilei Poliției Române, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea  mulțumește tuturor poliștilor pentru eforturile depuse zi de zi în slujba comunității și le urează  sănătate, realizări familiale și profesionale, eficiență în rezolvarea tuturor solicitărilor venite din partea cetățenilor și rezistență pentru a face față provocărilor!

La mulți ani Poliției Române!- mai punctează sursa citată. 



foto:IPJ Tulcea 

Citește și:

TulceaPregătire pentru situații de urgență. Elevii Școlii Gimnaziale Greci participă la un exercițiu de evacuare (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii