Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:59 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane dispărute au fost găsite în această săptămână

ro

02 Jul, 2016 09:22 834 Marime text
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 221 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Aşadar, în perioada 24 – 30 iunie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 143 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 89 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 78 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 60 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 8 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 2 situaţii existau emise sentinţe penale de internare.

Exemple:

Un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani şi 10 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri, a fost depistat de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la data de 28 iunie. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

La data de 27 iunie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat, pe raza municipiului Bucureşti, un bărbat, de 41 de ani, din județul Giurgiu, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au depistat, la data de 28 iunie, un  bărbat, de 28 de ani, din oraşul Haţeg, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost încarcerat în Arestul Poliţiei Municipiului Deva.

Ti-a placut articolul?

Comentarii