Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, despre şedinţa Consiliului Local Mangalia de luni

ro

07 Aug, 2012 03:04 1222 Marime text

Administraţia publică locală Mangalia a dat publicităţii un comunicat de presă legat de proiectele de hotărâre adoptate în şedinţa ordinară de luni. Astfel, aşa cum am anunţat anterior, a fost aprobat, prin vot secret (cu 13 voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere), proiectul privind denunţarea unilaterală a Contractului de delegare de gestiune nr.4450/31.01.2003, încheiat cu SC Callatis Therm SA. Potrivit proiectului, „Callatis Therm va continua să asigure serviciul energetic termic până la preluarea de către CL Mangalia, pentru o perioadă maximă de 90 de zile“.

 

În contextul şedinţei, primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, care a iniţiat, de altfel, proiectul menţionat, a declarat: „În câteva luni va începe sezonul rece şi de aceea trebuie să îndeplinim urgent toate etapele legale pentru ca populaţia să aibă apă caldă şi căldură la un preţ corect. Prin această hotărâre a CL s-a făcut un prim pas. Vom preluat punctele termice, iar în octombrie - noiembrie se va realiza alimentarea acestora cu gaz.

 

Până la obţinerea tuturor autorizaţiilor pentru alimentarea cu gaz vom achiziţiona combustibil lichid uşor la un preţ corect pentru populaţie“.

În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost aprobat şi proiectul care vizează efectuarea unei analize privind oportunitatea reorganizării Regiei Autonome de Gospodărire Orăşenească Locativă şi de Drumuri „Gold Mangalia“, în scopul preluării activităţii de producere şi furnizare a agentului termic pentru populaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii