Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep va reveni în circuitul WTA! Anunțul sportivei de la malul mării

ro

07 Mar, 2024 21:24 723 Marime text


Constănțeanca Simona Halep a anunţat, joi seară pe contul ei de socializare că va participa la turneul Miami Open, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la patru ani la nouă luni.

“Sunt încântată să vă anunţ pe toţi că voi reveni în circuitul WTA peste două săptămâni, la Miami Open! Mulţumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate şi abia aştept să mă întorc pe teren şi să concurez. Ne vedem cu toţii în curând!”, a postat constănțeanca pe Instagram.

 

Simona Halep a revenit în țară, de la Dubai, acolo unde se afla când a aflat vestea cea mare: poate juca tenis din nou, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni.

Jucătoarea de tenis din Constanța are drept de joc imediat, dar, întrucât nu mai figurează în clasamentul mondial, pentru a putea participa la turnee e nevoie de wild-card-uri din partea organizatorilor.

Iar unul i-a fost oferit deja, la turneul de la Miami (19 - 31 martie 2024).  

Întrebată dacă mai este posibilă pe viitor o colaborare cu fostul ei antrenor, Darren Cahill, Simona a răspuns:
Nu m-am gândit încă dacă voi mai lucra vreodată cu Darren. A fost o susținere necondiționată din partea lui, Am avut o relație antrenor-sportiv deosebită. M-a sfătuit, m-a învățat anumite lucruri. Îi mulțumesc din suflet și în aceste momente este foarte apropiat de mine. Mă ajută să gestionez cumva  întoarcerea.

Bineînțeles că au fost colaborări foarte bune și cu antrenori români, dar pentru mine conlucrarea cu Darren a fost specială. Am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu e exclus, o să mă gândesc bine și o să aleg.  

Citește și:

Constanța. Orhidee aduse acasă la Simona Halep
„Am primit vestea cu cea mai mare bucurie“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii