Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților consideră că luna martie este numită „luna femeii” deoarece se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii

ro

03 Mar, 2024 17:00 651 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pixabay
 
  • Această lună este și oportunitate de a celebra femeile din viața noastră - mamele, surorile, partenerele, prietenele și colegele - Care ne inspiră și ne susțin în fiecare zi cu dragostea, înțelepciunea și perseverența lor.
     
Luna martie, cunoscută și sub numele de „luna femeii”, este un moment special în care aducem omagiu și recunoaștere contribuțiilor și realizărilor femeilor din întreaga lume. În această lună, celebrăm forța, grația și determinarea femeilor în lupta pentru egalitate, drepturi și respect.
 
Această lună este și oportunitate de a celebra femeile din viața noastră - mamele, surorile, partenerele, prietenele și colegele - Care ne inspiră și ne susțin în fiecare zi cu dragostea, înțelepciunea și perseverența lor.
 
Luna martie, luna femeii, ne amintește că recunoașterea și respectul față de femei nu ar trebui să fie limitate doar la această perioadă, ci ar trebui să fie o parte integrantă a valorilor noastre de zi cu zi, pentru a construi împreună un viitor mai inclusiv și mai luminos pentru toți.
 
Potrivit datelor colectate, aproape 80% dintre respondenți consideră că motivul principal pentru care în luna martie este numită și „luna femeii” este pentru că este luna în care se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Sondaj de opinie: Care este motivul principal pentru care luna martie este numită „luna femeii”?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii