Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Halep a extras biletele care au decis programul turneului de la Sydeny. Vezi ce adversar va înfrunta constănțeanca

ro

04 Jan, 2014 12:23 1513 Marime text
Constănțeanca Simona Halep a extras din urnă bilele care au decis programul după care se va desfășura turneul australian, la care ea participă în premieră.

Halep nu e singura româncă din competiție, Sorana Cârstea fiind și ea prezentă la start. Dar tragerea la sorți efectuată de Simona le-a pus pe cele două românce pe jumătăți diferite ale tabloului, ele putându-se întâlni doar într-o eventuală finală.

Halep va debuta împotriva numărului 38 WTA, Madison Keys (S.U.A.), în timp ce Sorana Cârstea va întâlni o jucătoare venită din calificări.

Sursa: digisport.ro

UPDATE ORA 17.05

Simona Halep joacă, în această noapte, primul său meci din acest an. De la ora 2:00, în direct pe Digi Sport 2, românca o înfruntă în primul tur la Sydney pe americanca Madison Keys.

„Este o tragere bună, cu toate că orice meci este dificil în acest moment. Vin după o vacanţă în care am stat două luni acasă şi am profitat de pauză. Vreau să savurez din plin clipele petrecute pe teren şi să dau tot ce am mai bun”, a declarat Halep, care poate da peste Daniela Hantuchova şi Agnisezka Radwanska în drumul spre finală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii