Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funeriu a semnat ordinul de numire pentru Aliss Andreescu

ro

27 Aug, 2011 18:36 2633 Marime text

aliss-andreescu2.jpgMinisterul Educației Daniel Funeriu a transmis ordinul de numire a prof. dr. Aliss Andreescu în funcția de inspector şcolar general, începând cu data de 1 septembrie 2011. Aceasta îşi va exercita funcţia pe parcursul anului școlar 2011- 2012. De asemenea, a fost emis ordinul privind încetarea detașării prof. Elena Buhaiev, în funcția de inspector şcolar general adjunct, în locul acesteia fiind numită prof. Maria Sorescu. De asemenea, la conducerea Casei Corpului Didactic Constanţa a fost numită, prin detaşare,prof. Andreea - Mihaela Artagea."Într-adevăr am primit ordinul de numire în funcţia de inspector şcolar adjunct", a confirmat Maria Sorescu.

Vezi comunicatul Inspectoratului Şcolar Judeţean:

Ministerul Educației Cercetării și Tineretului a transmis în cursul zilei de ieri, 25 august 2011, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Ordinul de numire a doamnei prof. dr. Aliss ANDREESCU în funcția de Inspector Școlar General, începând cu data de 1 septembrie 2011.

În baza acestui document, a prevederilor Legii educaţiei naţionale nr.1/2011 şi ale OMECTS nr. 3753/09.02.2011 privind aprobarea unor măsuri tranzitorii în sistemul naţional de învăţământ, doamna prof. dr. Aliss ANDREESCU va exercita funcția de Inspector Școlar General pe parcursul anului școlar 2011- 2012.

Menționăm faptul că, la aceeași dată, a fost emis ordinul privind încetarea detașării doamnei prof. Elena BUHAIEV, în funcția de Inspector Școlar General Adjunct, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța.

În funcţia de Inspector Şcolar General Adjunct, în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, a fost numită, prin detaşare în interesul învăţământului, doamna prof. Maria SORESCU, iar la conducerea Casei Corpului Didactic Constanţa a fost numită, prin detaşare în interesul învăţământului, doamna prof. Andreea - Mihaela ARTAGEA.


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CHIRU A AVUT DREPTATE 27 Aug, 2011 20:32 Chiru o sustine pe d-na Andreescu si are dreptate sa o faca, felicitari lui Chiru